Riversound

Pro light and sound

Добредојдовте на Web страната на Riversound - Професионално озвучение и осветлување.Ова е почетната страна и водич во користењето на Web страната.Доколку сакате да дознаете повеќе за нас кликнете За нас

За нас
image01

Прослави,настани,концерти...

Осветлување и озвучение

Доколку сакате да се запознаете со услугите кои ги врши Riversound како и да разгледате дел од прекрасните настани кои сме ги изработиле притиснете на копчето Портфолио.

Услуги
image02

Имате прашање?

Контактирајте не

Доколку имате прашање кликнете на копчето Контакт.Поставете ни прашање и нам ќе ни биде драго да ви одговориме во најбрз можен рок.

Контакт
image03

Услуги

Услугите кои Riversound ги нуди на своите клиенти.

service 1

Свадбени прослави

Осветлување,обојување на цела просторија,ефекти на магла и се што вие може да замислите.

service 2

Настани

Светло,звук,видео,ефекти,сцена. Целосна поддршка и режија на вашиот настан.

service 3

Концерти и манифестации

Комплетна организација и реализација на поголеми настани.

Портфолио

Во продолжение разгледајте го нашето портфолио.

project 1

Струмица Опен Фест

ЛокацијаСтрумица
ДатаАвгуст 2018
АртистиНокаут,Каролина Гочева,Слаткаристика,Dismissed и многу други...

Направено со љубов.

project 2

Етно Фест

ЛокацијаБерово
ДатаАвгуст 2018
АртистиКаролина Гочева,Уска Кан,Мијата и други...

Одлично издание на настанот.

project 3

Етно Фест

ЛокацијаБерово
ДатаАвгуст 2018
АртистиКаролина Гочева,Уска Кан,Мијата...

Извонреден перформанс на Мијата.

project 4

Преспански јаболкобер

ЛокацијаРесен
ДатаСептември 2018
АртистиСлаткаристика,Црвена Јабука,Дани Димитровска,Група Фонтана...

Вистинско и неповторливо доживување.

project 5

Преспански јаболкобер

ЛокацијаРесен
ДатаСептември 2018
АртистиСлаткаристика,Црвена Јабука,Дани Димитровска,Група Фонтана...

Подготовка за перфектен настан.

project 6

Свадбена прослава

Младоженци

Најзначајниот момент од нивниот живот организиран од страна на Riversound.

 • project 1

  Струмица Опен Фестивал

  Направено со љубов!

 • project 2

  Етно Фест

  Во ладното Берово

 • project 3

  Етно Фест

  Во ладното Берово

 • project 4

  Преспански јаболкобер

  Вистински спектакл со квалитетни артисти

 • project 5

  Преспански јаболкобер

  Техничка подготовка и проверка

 • project 6

  Свадбена прослава

  И прекрасните младоженци

 • project 6

  Свадбена прослава

  И тимот во акција

 • project 6

  Свадбена прослава

  И неповторлив прв танц

За нас

Кратка историја на Riversound

За нас

Карактеристики

 • Успешни настани

 • Задоволни клиенти

 • Комуникација

 • Квалитет

Што е карактеристично за Riversound?

Карактеристично за Riversound е тоа што секогаш се трудиме замислата на клиентот да ја претвориме во реалност.Истотака, карактеристично за Riversound е и тоа што квалитетот е во преден план како и професионално доставување на услугата.

Контакт

За било какви прашања,пофалби и критики.

Loading map...

Форма за контакт

Please enter name.
Please enter valid email adress.
Please enter your comment.

Leninova 99, Strumica 2400

info@riversound.mk

+38970387650

Social Media